Hallo, ik ben Danielle Jansen.

In 2014 heb ik mijn bedrijf Body & Weight Balance op gericht na succesvol te zijn afgevallen met de producten van Straight away. Mijn praktijk is bij ons aan huis in ’s-Heerenberg.

In de loop der jaren heb ik hulp gekregen van fantastische coaches en ervaringsdeskundigen. Daarvan is Joany nu nog steeds mijn steun en toeverlaat!

Sinds de corona pandemie is ons werkgebied groter gebleken dan gedacht, nu we ook onze cliënten online kunnen helpen. We kunnen online begeleiden en jij kunt via de webshop producten bestellen. Dichterbij dan ooit!!

De meeste cliënten die bij ons komen, vallen af met maaltijdvervangers van Straight away. Het is belangrijk om het programma van je coach goed te volgen om het na traject ook goed te kunnen volgen. Het opbouwprogramma is vaak moeilijker dan het afvallen zelf. Ook hierbij is coaching erg belangrijk. En ik hoor je nu denken… “waarom afvallen onder begeleiding”?

Uit eigen ervaring en dat van vele anderen is gebleken dat het zoveel makkelijker gaat met begeleiding. Wij zijn jouw “stok achter de deur”. Soms zijn we streng maar altijd zijn we eerlijk! We vinden het heel belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak bij ons voelt. Er wordt veel gelachen, soms ook gehuild. Maar je moet vol vertrouwen en met goede moed de deur bij ons in- en uitstappen.

We zijn gewichtsconsulent en voedingsdeskundige maar ook ervaringsdeskundige en weten dus hoe het is om overgewicht te hebben, maar ook hoe lekker het gevoel van afvallen is.

Naast het afvallen bieden wij ook nog enkele behandelingen aan.

  • De Ballancer 606
  • Transformational Cupping
  • Magnesiumpakking in een infrarood deken
  • Body Contourpakking in een infrarood deken

Wil je iets weten, twijfel je of heb je vragen? Bel ons gewoon! Wat heb je, naast overtollige kilo’s, te verliezen?

Hopelijk tot ziens!

Danielle Jansen

Danielle Jansen

Joany