Ervaringen
Bij Body & Weight Balance

Liep er al een poosje tegenaan te hikken dat ik vond dat er wat moest gebeuren. Kleren konden niet meer getailleerd. Een flink stuk doorwandelen was slopend om dan maar niet te praten van de last van mijn rug en knieën. Kortom: er moest wat veranderen.

Daar liep ik dan, met lood in mijn schoenen naar Danielle om te wegen en de spullen op te halen. Ik dacht als ik het doe, dan meteen radicaal het roer om! Vier producten een maand lang, waaauww! De eerste 5 kilo waren er af. Vervolgens rustig wat producten af bouwen en mijn weg met Straight away ontdekken. Danielle gaf fijne tips en leefregels wat werkte voor mij.

Zo leerde ik een nieuw ritme en een nieuwe structuur. Een poos twee producten en ook normaal eten erbij, totdat er 20 kilo af was, wat een verschil.

Winkelen is weer leuk en heb in de avond weer energie. Voor de zomervakantie was er dus flink wat af, nu heb ik mede dankzij Danielle een stabiel eetpatroon aangeleerd en dit mezelf eigen gemaakt.

Het is december 2016. Al zeker een half jaar loop ik met een visitekaartje van Daniëlle Jansen, Straight away coach bij Body & Weight Balance op zak maar ik heb het lef niet om te bellen of te mailen voor een afspraak. Waarom niet? Geen idee eigenlijk.

Waar heb ik me druk om gemaakt

In januari 2017 trek ik toch de stoute schoenen aan en stuur ik een mail naar Daniëlle. Nog geen kwartier later heb ik al een reactie terug en maken we een afspraak voor 2 dagen later. Zo snel al… nou kom maar op, ik ben er klaar voor. Na de intake, die overigens super gezellig en relaxed was (waar heb ik me druk om gemaakt) ga ik supergemotiveerd weer op weg naar huis met een tas vol producten.

Wat voelt dat goed!

Na mijn verjaardag begin dit jaar ben ik begonnen met afvallen via de Straight Away producten onder begeleiding van Danielle. Ik wilde heel graag afvallen maar wist niet goed hoe. Via internet kwam ik bij Danielle en Joany terecht.

Na enkele weken zag ik al duidelijk resultaat en dat werkt erg motiverend en bemoedigend. De begeleiding van eerst Danielle en daarna Joany heb ik ook als er motiverend ervaren. Zij waren letterlijk de stok achter de deur die ik nodig had! Wekelijks ging ik naar hen voor een weegmoment en nieuwe producten. Er was altijd tijd voor een praatje of het beantwoorden van vragen. Ook mocht ik hen altijd appen met vragen die ik op dat moment had.

Marjolein wilde graag slanker en fitter worden. Ze verloor bij ons een heleboel kilo’s. Werd tijdens ons traject zwanger en heeft een prachtige zoon gekregen. En wilde na haar zwangerschap van de overgebleven kilo’s af. En dat is super gelukt! 
Wil jij ook hulp bij het aanpassen van je leefstijl?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UPDATE:

Links was de allereerste keer dat Marjolein bij ons binnenstapte. Rechts is nu, ruim 3 jaar en 2 kinderen later.... we zijn nog bezig op de laatste puntjes op de i te zetten maar ff serieus.... DO I NEED TO SAY MORE?!!!

Supertrots op jou, hoe je het na elke zwangerschap weer oppakt en toch de zwangerschapskilo’s weer aanpakt.

Wil jij dit ook? Of het nou zwangerschapskilo’s, vakantiekilo’s of nog andere kilo’s zijn, je bent van harte welkom!!

De tussenstand van Manon!

De eerste week van januari kwam ze bij me voor de intake. Een prachtige meid met een doel voor ogen! 
Ze begon echt heel serieus vanaf dag 1! Appte regelmatig om me wat te vragen en deelt heerlijke recepten met ons. 
Toen onze challenge starte, ging ze vrolijk verder in de groep en nu die voorbij is, blijft ze keurig doorgaan!

Ik wil Manon vandaag in het zonnetje zetten!

Wat is het fijn om jou te mogen begeleiden. Jij hebt een duidelijk doel voor ogen en daar willen we naartoe werken. Voor mij ben je nu al een topper!! We gaan nog even door!

Zo trots op Chantal Tangelder-Goossen!! En dank dat we je foto’s mogen laten zien.

Ze kwam kijken op de open dag, 13 mei in Didam. Eigenlijk, vertelde ze later, vond ze het doodeng en wilde ze meteen weer rechtsomkeer maken. Maar gelukkig stond er een bekende die haar zag en naar haar toeliep... En zo werd er een afspraak gemaakt voor een intake. Chantal zelf zegt, dit was voor mij een hele grote stap, grensoverschrijdend. Maar ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap gezet heb!

Chantal begint en houdt het goed vol! Drie weken lang alle maaltijden vervangen en dan een week met een avondmaaltijd met vlees, vis of kip en groente erbij. Maar ook tussendoor, vakantie, met regelmaat een weekendje weg of een etentje. Chantal leert bewuste keuzes maken. Ook wel eens een bewuste, iets minder gezonde keuze maar dan wordt de draad weer opgepakt.

Bijna is ze klaar, ruim 20 kilo is er nu af!!  Nog een paar laatste kilo’s.... Wij zijn super trots op deze dame!!

Wil jij dit ook? Probeer het, het is de moeite waard!

Weer een topper die haar doel bereikt heeft!! Het verhaal van Yvonne Megens:

Ik ben er sceptisch ingegaan. Mijn partner en zijn schoondochter hebben me meegevraagd naar een Straight away coach. Ik wilde heel graag 20 kilo kwijt en had voor mezelf ook een streefdatum, 24 februari 2017. Ik ben eind september afgelopen jaar gestart. Na enkele weken begon ik me steeds beter te voelen, mede door het gewichtsverlies.

Om een lang verhaal kort te houden, ik werd steeds fanatieker. Mede door mijn coach Joany Rosendaal die erg enthousiast en meelevend is! Uiteindelijk mijn streefgewicht behaald van -20.6 kilo op 24 februari 2017!

Wij zijn trots dat we je hebben mogen begeleiden hierin!

Precies een jaar geleden stapte Mieke bij ons binnen en wilde heel graag wat kilo's kwijt. Volgens ons is dat heel goed gelukt!! We zijn trots dat we hierbij hebben mogen begeleiden!