TROTS op Marjolein!!

Marjolein wilde graag slanker en fitter worden. Ze verloor bij ons een heleboel kilo’s. Werd tijdens ons traject zwanger en heeft een prachtige zoon gekregen. En wilde na haar zwangerschap van de overgebleven kilo’s af. En dat is super gelukt! 
Wil jij ook hulp bij het aanpassen van je leefstijl?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De tussenstand van Manon!

De tussenstand van Manon!

De eerste week van januari kwam ze bij me voor de intake. Een prachtige meid met een doel voor ogen! 
Ze begon echt heel serieus vanaf dag 1! Appte regelmatig om me wat te vragen en deelt heerlijke recepten met ons. 
Toen onze challenge starte, ging ze vrolijk verder in de groep en nu die voorbij is, blijft ze keurig doorgaan!

Ik wil Manon vandaag in het zonnetje zetten!

Wat is het fijn om jou te mogen begeleiden. Jij hebt een duidelijk doel voor ogen en daar willen we naartoe werken. Voor mij ben je nu al een topper!! We gaan nog even door!

Wij zijn super trots op deze dame!

Zo trots op Chantal Tangelder-Goossen!! En dank dat we je foto’s mogen laten zien.

Ze kwam kijken op de open dag, 13 mei in Didam. Eigenlijk, vertelde ze later, vond ze het doodeng en wilde ze meteen weer rechtsomkeer maken. Maar gelukkig stond er een bekende die haar zag en naar haar toeliep... En zo werd er een afspraak gemaakt voor een intake. Chantal zelf zegt, dit was voor mij een hele grote stap, grensoverschrijdend. Maar ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap gezet heb!

Chantal begint en houdt het goed vol! Drie weken lang alle maaltijden vervangen en dan een week met een avondmaaltijd met vlees, vis of kip en groente erbij. Maar ook tussendoor, vakantie, met regelmaat een weekendje weg of een etentje. Chantal leert bewuste keuzes maken. Ook wel eens een bewuste, iets minder gezonde keuze maar dan wordt de draad weer opgepakt.

Bijna is ze klaar, ruim 20 kilo is er nu af!!  Nog een paar laatste kilo’s.... Wij zijn super trots op deze dame!!

Wil jij dit ook? Probeer het, het is de moeite waard!

Heel graag 20 kilo kwijt

Weer een topper die haar doel bereikt heeft!! Het verhaal van Yvonne Megens:

Ik ben er sceptisch ingegaan. Mijn partner en zijn schoondochter hebben me meegevraagd naar een Straight away coach. Ik wilde heel graag 20 kilo kwijt en had voor mezelf ook een streefdatum, 24 februari 2017. Ik ben eind september afgelopen jaar gestart. Na enkele weken begon ik me steeds beter te voelen, mede door het gewichtsverlies.

Om een lang verhaal kort te houden, ik werd steeds fanatieker. Mede door mijn coach Joany Rosendaal die erg enthousiast en meelevend is! Uiteindelijk mijn streefgewicht behaald van -20.6 kilo op 24 februari 2017!

Wij zijn trots dat we je hebben mogen begeleiden hierin!

30 Kilo eraf, wat zijn we trots!

Precies een jaar geleden stapte Mieke bij ons binnen en wilde heel graag wat kilo's kwijt. Volgens ons is dat heel goed gelukt!! We zijn trots dat we hierbij hebben mogen begeleiden!

Motivatie nodig?

Dit is Kristie en ze belde ons op om meteen na de feestdagen te starten. De eerste week van januari is ze bij Irma begonnen met het 600 programma. Ze is, door omstandigheden en in goed overleg, een avondmaaltijd erbij gaan eten en ze heeft vorige week de opbouwfase afgesloten.

Zowel zijzelf als wij zijn heel blij met het resultaat!!

Je bent een topper!!