Ongeveer 3,5 jaar geleden heb ik besloten om nog een keer iets aan mijn gewicht te doen. Het lukte me om 35 kilo af te vallen. Even een time out genomen van een half jaar en in januari 2014 begonnen met Straight away voor de laatste 30 kilo!

Ik koos voor het 600 calorieën programma. Eind maart was ik al op gewicht. Ja, hoe doe je dat en hoe blijft je op gewicht? Graag vertel ik jullie mijn ervaring.

Ik ben voor de spiegel gaan staan en heb mezelf afgevraagd, wie ben ik en wat wil ik?

Eerlijk…….ik wilde graag slank maar vooral gelukkig zijn! Ik hoorde van Straight away en heb bij Danielle een afspraak gemaakt. Ze heeft me geïnformeerd over de producten en me zeer goed begeleid. Zij was voor mij heel belangrijk, mijn stok achter de deur. De producten zijn smaakvol en je hebt geen honger gevoel. Ik kreeg er altijd heel veel energie van en voelde me super fit!

 

Als je met Straight away begint, is het erg belangrijk om goed naar je coach te luisteren en jezelf niet voor de gek te houden.  Advies: neem niets tussendoor en vooral geen koolhydraten. Daar krijg je honger en vooral spijt van! Het is het niet waard!

Doordat ik 64 kilo ben afgevallen, heb ik zoveel positieve energie. En die energie ben ik gaan benutten door veel te gaan bewegen en sporten. Wielrennen is een nieuwe hobby van me geworden. Afgelopen zomer heb ik de Alp d’Huez gefietst. Dat had ik nooit durven dromen.

Mijn leven is totaal veranderd en ik heb de kans met 2 handen aangepakt. Ik voel me heel erg gelukkig en sterk. Dus lieve mensen, denk nu niet, dat kan ik niet….waar een wil is, is een weg. Met de hulp van Danielle lukt het jullie ook. Ik ga nog regelmatig bij Danielle wegen. Die stok achter de deur heb ik echt nog nodig. En ik ben nog steeds op mijn streefgewicht! Kies vooral voor jezelf, heb geen zelfmedelijden en gebruik die positieve energie voor sport!