Het is december 2016. Al zeker een half jaar loop ik met een visitekaartje van Daniëlle Jansen, Straight away coach bij Body & Weight Balance op zak maar ik heb het lef niet om te bellen of te mailen voor een afspraak. Waarom niet? Geen idee eigenlijk.

Waar heb ik me druk om gemaakt

In januari 2017 trek ik toch de stoute schoenen aan en stuur ik een mail naar Daniëlle. Nog geen kwartier later heb ik al een reactie terug en maken we een afspraak voor 2 dagen later. Zo snel al… nou kom maar op, ik ben er klaar voor. Na de intake, die overigens super gezellig en relaxed was (waar heb ik me druk om gemaakt) ga ik supergemotiveerd weer op weg naar huis met een tas vol producten.

Wat voelt dat goed!

Donderdag 26 januari 2017. De eerste dag dat ik begin met Straight away. Ik word direct op de proef gesteld want het eerste weekend heb ik gelijk twee feestjes. Daniëlle stelde nog voor om na het weekend te beginnen, maar dat ga ik echt niet doen. Ik heb nu de eerste stap gezet dus we gaan beginnen.  En het gaat goed, de eerste kilo’s vliegen eraf en na een paar weken komen de eerste reacties al. Wat voelt dat goed. Het gaat me lukken deze keer.

Vier jaar later…

Nu zijn we vier jaar verder, de kilo’s zijn er nog steeds af. Soms komen er weer wat kilo’s bij, maar ik kan de knop omzetten en raak de kilo’s ook weer kwijt.

En Daniëlle? Bij haar kom ik nog steeds voor de weegmomenten, maar ook om even gezellig bij te kletsen. Ze is de bekende stok achter de deur die ik soms echt nog wel nodig heb. Daniëlle je bent een topper!

Trek de stoute schoenen aan!

Mocht je nog twijfelen over Straight away? Niet doen! Zoek een coach bij je in de buurt en trek, net als ik 4 jaar geleden deed, de stoute schoenen aan. Succes!

Esther