Detox thee, Fatburner thee en Easy Digest thee in verschillende heerlijke smaken!

Wat doet deze thee en wat kan het toevoegen bij jouw afvalproces?

Fatburner:
Draagt bij aan extra stimulatie tot het verbranden van vet door het lichaam door stimulatie van vetverbrandende hormonen en het verminderen van waterretentie (verlies van overtollig natrium).

Gebruik 1  à 2 koppen Confettea Faburner ‘s morgens of ‘s middags.

Detox:
Ondersteunt de ontgifting van het lichaam en beschermt door middel van anti-oxidanten de cellen en weefsels in het lichaam welke worden aangevallen.

Bevordert de werking van de lever, werkt ontstekingsremmend en is rijk aan anti-oxidanten die het natuurlijk vermogen stimuleren om het lichaam te ontgiften. Stimuleert tot meer galproductie (hierdoor werkt de galblaas beter en kan de lever meer gifstoffen aan) en stimuleert de reiniging van de nieren.

Gebruik 1  à 2 koppen Confettea Detox per dag

Easy Digest:
Bevordert de spijsvertering, vermindert darmproblemen zoals indigestie, maagkrampen, een opgeblazen gevoel en obstipatie.

Heeft een verzachtende werking op de slijmvliezen van het spijsverteringsstelsel en heeft ontstekingsremmende eigenschappen d.m.v. flavanoïden. Stimuleert de afscheiding van spijsvertering en maagzuur en vermindert ontsteking van maag en darmen. Bevordert de opname van voedingsstoffen, de werking van de spijsvertering en een goede werking van het spijsverteringsstelsel. Draagt bij aan een snellere vertering van het eten door een efficiëntere vorm van gal en ontspant de spieren in het spijsverteringskanaal.

Gebruik 1  à 2 koppen Confettea Easy Digest  na de maaltijd.

Nieuwsbrief

Graag het laatste nieuws ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Graag uw voornaam opgeven.
Graag uw achternaam opgeven.
Graag een geldig email adres invoeren voor de nieuwsbrief aanmelding.
Wij kunnen helaas geen gegevens verwerken als u niet akkoord gaat met de privacy verklaring.