Gerecht van 230 calorieën.

  • 120 gram kipfilet, in blokjes
  • 150 gram bleekselderij
  • 50 gram champignons
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • Peper

Snijd de bleekselderij in stukjes van 3 cm. Breng ruim water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Laat uitlekken.
Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de kipfilet goudbruin in 5 min.
Voeg de champignons toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer de bleekselderij en paprikapoeder erdoor.

Nieuwsbrief

Graag het laatste nieuws ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Graag uw voornaam opgeven.
Graag uw achternaam opgeven.
Graag een geldig email adres invoeren voor de nieuwsbrief aanmelding.
Privacy verklaring
Wij kunnen helaas geen gegevens verwerken als u niet akkoord gaat met de privacy verklaring.